Főoldal
(+36/1) 766-4554
(munkanapokon 9-17 óra között)
SPAM
Kezdőlap / Újdonságok
Árul vagy közvetít?

tvp_webshop

 
Szerző:DIMSZ - 2014-04-30 16:50:00

Akár 100-150%-os haszonnal is dolgozhatnak azok a magyar webshopok, amelyek egyszerűen csak továbbértékesítik a külföldi webáruházak termékeit. Akit nem zavar, hogy a magyar weboldalnak szavazott bizalom hosszabb szállítási időt és akár jelentősen magasabb árat eredményez már csak azon kell elgondolkodnia, vajon milyen szavatosságra és jótállásra, illetve ügyfélszolgálatra számíthat. A penzcentrum.hu cikke alapos összefoglalóját adja a jelenségnek, ajánljuk a weben vásárlók figyelmébe.

Sokan tartanak a külföldi webshopoktól, és inkább hazai oldalakon vásárolnak. Pedig rengeteg olyan netes "kereskedő" van, aki pusztán azon keres 100-150 százalékot, hogy helyettünk megrendeli a terméket Kínából vagy az USA-ból. Számtalanszor fordul elő, hogy ugyanazt az árut megtaláljuk a magyar oldalakon kétszer annyiért, mint amennyiért külföldről házhoz is hoznánk nekünk. Ráadásul a hazai árus, aki valójában csak közvetít, semmilyen garanciát nem vállal a pénzünkre. A Pénzcentrum.hu utánajárt, hogyan spórolhatunk akár tízezreket online vásárlásaink során. Cikkünkből az is kiderül, hogy a pénzügyőrök mire is figyelnek a vámvizsgálat során.Dinamikusan fejlődik hazánkban is az internetes kereskedelem. Egyre többen döntenek úgy, hogy egy-egy terméket online rendelnek meg. Közülük is mind több felhasználó vásárol más országokból. A GfK által egy közelmúltban publikált felmérés szerint az online vásárlóknak már 20 százaléka szokott külföldi oldalakról rendelni, hét százalékuk pedig inkább csak ezeket a webshopokat részesíti előnyben. Elsősorban a kedvezőbb árak és a szélesebb választék miatt döntenek úgy, hogy akár több ezer kilométerről szállíttatják házhoz a kiszemelt árut. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) lapunknak küldött tájékoztatása is alátámasztja ezt a növekvő tendenciát. A csomagküldemények száma az elmúlt egy-két év viszonylatában dinamikusan emelkedő tendenciát mutat, amely jelenleg havi több tízezer küldeményt jelent - és ezek csak az EU-n kívülről érkező csomagok. A feladó országok jelentős hányadát a távol-keleti országok teszik ki, valamint az USA is jelentős részt képvisel - tette hozzá a Vámhivatal.


Tovább..


A cikket a penzcentrum.hu beleegyezésével közöltük. Amennyiben az olvasottak alapján a vásárlással, promóciós szabályozással, adatvédelemmel kapcsolatban szeretne tájékozódni, ajánljuk figyelmébe a Jogszabályok, és a Gyakori kérdések menüpontot. További kérdések esetében e-mailben vagy telefonon is szívesen válaszolunk kérdéseire. 

Link küldés
.
Cikk nyomtatás

TOVÁBBI KÉRDÉSEK


Amennyiben további kérdése van, melyre nem kapott választ a Gyakori kérdések vagy a Jogszabályok menüpontban, kérjük, írja meg nekünk, vagy hívjon bennünket és igyekszünk mielőbb megválaszolni.

EGYÜTTMŰKÖDÉSA DIMSZ Email Marketing Tagozata üdvözli a Tisztelt Vásárló Program létrejöttét és tagjai magukra nézve kötelezőnek tekintik a program alapelveit, vállalva, hogy tevékenységüket ezen elvek mentén folytatják.

HÍRLEVÉL


Amennyiben szeretne további tájékoztatást kapni a Tisztelt Vásárló Programról, kérjük, iratkozzon fel hírlevelünkre!


Tájékoztatjuk, hogy adatait kizárólag abból a célból kezeljük, hogy hírlevelünket elküldjünk az Ön részére. Az adatok kezelője a Direkt és Interaktív Marketing Szövetség. (1138 Budapest, Madarász Viktor út 47-49. 5. em.). Bármikor kérhet tájékoztatást a személyes adatai kezeléséről, vagy kérheti azok törölését, helyesbítését az alábbi címeken: 1138 Budapest, Madarász Viktor út 47-49. 5. emelet címen vagy a benko.livia@dimsz.hu e-mail címen. Az adatok feldolgozását a Multicom Contact Kft. (Cím: H-1121 Budapest, Zsigmondy Vilmos u. 8/b.) végzi.

Kérdése van?


Újdonságok
Nevem:
Email címem:
Tájékoztatjuk, hogy elküldött üzenetét és megadott adatait kizárólag abból a célból kezeljük, hogy üzenetét meg tudjuk válaszolni a későbbiek folyamán. Az adatok kezelője a Direkt és Interaktív Marketing Szövetség. (1138 Budapest, Madarász Viktor út 47-49. 5. em.). Bármikor kérhet tájékoztatást a személyes adatai kezeléséről, vagy kérheti azok törölését, helyesbítését az alábbi címeken: 1138 Budapest, Madarász Viktor út 47-49. 5. emelet címen vagy a belai.krisztina@dimsz.hu e-mail címen. Az adatok feldolgozását a Multicom Contact Kft. (Cím: H-1121 Budapest, Zsigmondy Vilmos u. 8/b.) végzi.

TÁMOGATÓK:


ALAPÍTÓK:


EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREK:


MÉDIA PARTNEREK:


HATÓSÁGI PARTNEREK, EGYÜTTMŰKÖDŐ SZAKMAI SZERVEZETEK:

BÖNGÉSSZEN A CÍMKÉK KÖZÖTT!

  GVH  adathalász  adatkezelés  adatvédelem  bírság  bűntetés  csalás  csalók  direkt és interaktív marketing szövetség  facebook  fogyasztó  nyereményjáték  online vásárlás  promóció  spam  személyes adatok  tisztelt vásárló program  webshop  átverés 

Minden jog fenntartva! 2013 Tisztelt Vásárló Program

Köszönjük a Webrának az oldal elkészítésében
és üzemeltetésében nyújtott támogatását.