Főoldal
(+36/1) 766-4554
(munkanapokon 9-17 óra között)
SPAM
Kezdőlap / Kiemelt témák
Rámennek a csalók a rezsicsökkentésre

tvp_villany

 
Szerző:DIMSZ - 2014-04-02 14:06:00

Csodás jövőt, akár 75 százalékos áramár-megtakarítást ígér egy titokzatos készülék, az Energy Saver Pro, amely alig több mint 10 ezer forintért a villanyszámlánkat tartósan és jelentős mértékben csökkenti. A Villanyszerelők Lapja nem igazán hitt ennek, megmérték, hogy mire jó az Energy Saver. Ha ön szereti az apró, zöld fényeket, akkor hasznára lehet készülék, de megtakarításra biztosan nem alkalmas.

A Villanyszerelők Lapja hitetlenkedve fogadta az Energy Saver Pro nevű, magyarul is reklámozott rezsicsökkentő elektromos eszközt, amivel csak annyi lenne a dolgunk, hogy illesszük az eszközt a dugaljba, és várjuk a 75 százalékkal olcsóbb villanyszámlát.



Úgy gondolták, kipróbálják az akciósan mindössze 10-18 ezer forintért árult eszközt. De már a készülék hivatalos működési elve is zavarba hozta a szakembereket, amikor például megtudták, hogy a forradalmi technológia "megtisztítja a hálózatot a bomlasztó hatásoktól". De egy olyan állítást sem magától értetődő felfogni, miszerint "a jelenlegi impulzusegység közel tízszerese érhető el a névleges fogyasztásnak. Ez nagy zavarhoz vezet a rendszerben. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy elpazarolja a szél erejét."


Mindenesetre ezen átlendülve kipróbálták az Energy Savert, és kiderült, hogy éppenséggel némileg több áramot fog fogyasztani, aki ilyesmit használ. Ami nem csoda, hiszen a maroknyi készülék két darab kis zöld ledlámpán kívül nem igazán tartalmaz mást.



A villanyszerelők ügyesen utánanéztek még a termék eredetének is, így az Energy Savert jó eséllyel elérhetetlen bolgár csalók forgalmazzák, akik egyébként fogyitabikban is utaznak.



A Villanyszerelők Lapja egyébként azt tanácsolja a valódi rezsicsökkentésre vágyóknak, hogy "a legolcsóbb energia az, amit nem használunk fel", ezért érdemes átnézni a fényforrásainkat, esetleg sokat fogyasztó régebbi hűtőnket, a légkondit, vagy hogy hogyan használjuk a mosógépünket.


Forrás: Index



 

Link küldés
.
Cikk nyomtatás

TOVÁBBI KÉRDÉSEK


Amennyiben további kérdése van, melyre nem kapott választ a Gyakori kérdések vagy a Jogszabályok menüpontban, kérjük, írja meg nekünk, vagy hívjon bennünket és igyekszünk mielőbb megválaszolni.

EGYÜTTMŰKÖDÉS



A DIMSZ Email Marketing Tagozata üdvözli a Tisztelt Vásárló Program létrejöttét és tagjai magukra nézve kötelezőnek tekintik a program alapelveit, vállalva, hogy tevékenységüket ezen elvek mentén folytatják.

HÍRLEVÉL


Amennyiben szeretne további tájékoztatást kapni a Tisztelt Vásárló Programról, kérjük, iratkozzon fel hírlevelünkre!


Tájékoztatjuk, hogy adatait kizárólag abból a célból kezeljük, hogy hírlevelünket elküldjünk az Ön részére. Az adatok kezelője a Direkt és Interaktív Marketing Szövetség. (1138 Budapest, Madarász Viktor út 47-49. 5. em.). Bármikor kérhet tájékoztatást a személyes adatai kezeléséről, vagy kérheti azok törölését, helyesbítését az alábbi címeken: 1138 Budapest, Madarász Viktor út 47-49. 5. emelet címen vagy a benko.livia@dimsz.hu e-mail címen. Az adatok feldolgozását a Multicom Contact Kft. (Cím: H-1121 Budapest, Zsigmondy Vilmos u. 8/b.) végzi.

Kérdése van?


Kiemelt témák
Nevem:
Email címem:
Tájékoztatjuk, hogy elküldött üzenetét és megadott adatait kizárólag abból a célból kezeljük, hogy üzenetét meg tudjuk válaszolni a későbbiek folyamán. Az adatok kezelője a Direkt és Interaktív Marketing Szövetség. (1138 Budapest, Madarász Viktor út 47-49. 5. em.). Bármikor kérhet tájékoztatást a személyes adatai kezeléséről, vagy kérheti azok törölését, helyesbítését az alábbi címeken: 1138 Budapest, Madarász Viktor út 47-49. 5. emelet címen vagy a belai.krisztina@dimsz.hu e-mail címen. Az adatok feldolgozását a Multicom Contact Kft. (Cím: H-1121 Budapest, Zsigmondy Vilmos u. 8/b.) végzi.

TÁMOGATÓK:


ALAPÍTÓK:


EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREK:


MÉDIA PARTNEREK:


HATÓSÁGI PARTNEREK, EGYÜTTMŰKÖDŐ SZAKMAI SZERVEZETEK:

BÖNGÉSSZEN A CÍMKÉK KÖZÖTT!

  GVH  adathalász  adatkezelés  adatvédelem  bírság  bűntetés  csalás  csalók  direkt és interaktív marketing szövetség  facebook  fogyasztó  nyereményjáték  online vásárlás  promóció  spam  személyes adatok  tisztelt vásárló program  webshop  átverés 

Minden jog fenntartva! 2013 Tisztelt Vásárló Program

Köszönjük a Webrának az oldal elkészítésében
és üzemeltetésében nyújtott támogatását.