Főoldal
(+36/1) 766-4554
(munkanapokon 9-17 óra között)
SPAM
Kezdőlap / Jogszabályok
Jogszabályok

Az alábbiakban röviden összefoglaljuk Önnek a hatályos magyar fogyasztóvédelmi, reklámjogi és adatvédelmi jogi szabályozás hátterét, az egyes kiemelt jelentőséggel bíró törvényeket e területeken. Reméljük, az alábbi tájékoztató hasznos segítségére lesz a jogszabályok közötti eligazodásban.

Adatvédelmi kérdésekben alkalmazandó jogszabályok

tvp_jog02

 
Szerző:TVP Admin - 2013. október 01.

Az alábbiakban röviden összefoglaljuk Önnek a hatályos magyar adatvédelmi jogi szabályozás hátterét, az egyes kiemelt jelentőséggel bíró törvényeket e területeken. Reméljük, az alábbi tájékoztató hasznos segítségére lesz a jogszabályok közötti eligazodásban.

Általánosan alkalmazandó jogszabályok

tvp_jog01

 
Szerző:TVP Admin - 2013. október 01.

Az alábbiakban röviden összefoglaljuk Önnek a hatályos magyar fogyasztóvédelmi és reklámjogi szabályozás hátterét, az egyes kiemelt jelentőséggel bíró törvényeket e területeken. Reméljük, az alábbi tájékoztató hasznos segítségére lesz a jogszabályok közötti eligazodásban.

TOVÁBBI KÉRDÉSEK


Amennyiben további kérdése van, melyre nem kapott választ a Gyakori kérdések vagy a Jogszabályok menüpontban, kérjük, írja meg nekünk, vagy hívjon bennünket és igyekszünk mielőbb megválaszolni.

EGYÜTTMŰKÖDÉSA DIMSZ Email Marketing Tagozata üdvözli a Tisztelt Vásárló Program létrejöttét és tagjai magukra nézve kötelezőnek tekintik a program alapelveit, vállalva, hogy tevékenységüket ezen elvek mentén folytatják.

HÍRLEVÉL


Amennyiben szeretne további tájékoztatást kapni a Tisztelt Vásárló Programról, kérjük, iratkozzon fel hírlevelünkre!


Tájékoztatjuk, hogy adatait kizárólag abból a célból kezeljük, hogy hírlevelünket elküldjünk az Ön részére. Az adatok kezelője a Direkt és Interaktív Marketing Szövetség. (1138 Budapest, Madarász Viktor út 47-49. 5. em.). Bármikor kérhet tájékoztatást a személyes adatai kezeléséről, vagy kérheti azok törölését, helyesbítését az alábbi címeken: 1138 Budapest, Madarász Viktor út 47-49. 5. emelet címen vagy a benko.livia@dimsz.hu e-mail címen. Az adatok feldolgozását a Multicom Contact Kft. (Cím: H-1121 Budapest, Zsigmondy Vilmos u. 8/b.) végzi.

Kérdése van?


Jogszabályok

Az alábbiakban röviden összefoglaljuk Önnek a hatályos magyar fogyasztóvédelmi, reklámjogi és adatvédelmi jogi szabályozás hátterét, az egyes kiemelt jelentőséggel bíró törvényeket e területeken. Reméljük, az alábbi tájékoztató hasznos segítségére lesz a jogszabályok közötti eligazodásban.

Nevem:
Email címem:
Tájékoztatjuk, hogy elküldött üzenetét és megadott adatait kizárólag abból a célból kezeljük, hogy üzenetét meg tudjuk válaszolni a későbbiek folyamán. Az adatok kezelője a Direkt és Interaktív Marketing Szövetség. (1138 Budapest, Madarász Viktor út 47-49. 5. em.). Bármikor kérhet tájékoztatást a személyes adatai kezeléséről, vagy kérheti azok törölését, helyesbítését az alábbi címeken: 1138 Budapest, Madarász Viktor út 47-49. 5. emelet címen vagy a belai.krisztina@dimsz.hu e-mail címen. Az adatok feldolgozását a Multicom Contact Kft. (Cím: H-1121 Budapest, Zsigmondy Vilmos u. 8/b.) végzi.

TÁMOGATÓK:


ALAPÍTÓK:


EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREK:


MÉDIA PARTNEREK:


HATÓSÁGI PARTNEREK, EGYÜTTMŰKÖDŐ SZAKMAI SZERVEZETEK:

BÖNGÉSSZEN A CÍMKÉK KÖZÖTT!

  GVH  adathalász  adatkezelés  adatvédelem  bírság  bűntetés  csalás  csalók  direkt és interaktív marketing szövetség  facebook  fogyasztó  nyereményjáték  online vásárlás  promóció  spam  személyes adatok  tisztelt vásárló program  webshop  átverés 

Minden jog fenntartva! 2013 Tisztelt Vásárló Program

Köszönjük a Webrának az oldal elkészítésében
és üzemeltetésében nyújtott támogatását.