Főoldal
(+36/1) 766-4554
(munkanapokon 9-17 óra között)
SPAM
Kezdőlap / Gyakori kérdések
Gyakori kérdések
 

Adatvédelem

Honnan tudhatom meg, hogy hogyan jutottak az adataimhoz? Az interneten vásárolt árucikkre hány napos garancia érvényes? Van lehetőség arra, hogy a promócióban részt vegyek, de adataimat reklámcélú megkeresésre ne használják fel? Tapasztalataink alapján ezek és az ehhez hasonló praktikus kérdések merülnek fel leggyakrabban a mindennapokban. A menüpont létrehozásával célunk a konkrét válaszok összegyűjtése volt promóciók, adatvédelem, online és személyes vásárlás témakörökben. Amennyiben Önben mégis felmerül olyan kérdés, mely nem szerepel listánkon,

felteheti a „Kérdésem, problémám van” menüpontban.

Promóciók

Az alábbi kérdésekre adott válaszokkal kapcsolatban elöljáróban szeretnénk kiemelni, hogy azok elsősorban a hatályos magyar jogszabályi környezeten alapulnak. Ennek megfelelően az alábbiakban rendelkezésre bocsátott információk kizárólag abban az esetben lehetnek irányadóak, amennyiben az adott élethelyzetre a magyar jog szabályai alkalmazandók (így pl. Magyarországon bejegyzett gazdasági társaság által magyar állampolgárok részére szervezett promóció kapcsán, vagy Magyarországon bejegyezett gazdasági társaság által üzemeltetett webáruházban történő online vásárlás esetén)

TOVÁBBI KÉRDÉSEK


Amennyiben további kérdése van, melyre nem kapott választ a Gyakori kérdések vagy a Jogszabályok menüpontban, kérjük, írja meg nekünk, vagy hívjon bennünket és igyekszünk mielőbb megválaszolni.

EGYÜTTMŰKÖDÉSA DIMSZ Email Marketing Tagozata üdvözli a Tisztelt Vásárló Program létrejöttét és tagjai magukra nézve kötelezőnek tekintik a program alapelveit, vállalva, hogy tevékenységüket ezen elvek mentén folytatják.

HÍRLEVÉL


Amennyiben szeretne további tájékoztatást kapni a Tisztelt Vásárló Programról, kérjük, iratkozzon fel hírlevelünkre!


Tájékoztatjuk, hogy adatait kizárólag abból a célból kezeljük, hogy hírlevelünket elküldjünk az Ön részére. Az adatok kezelője a Direkt és Interaktív Marketing Szövetség. (1138 Budapest, Madarász Viktor út 47-49. 5. em.). Bármikor kérhet tájékoztatást a személyes adatai kezeléséről, vagy kérheti azok törölését, helyesbítését az alábbi címeken: 1138 Budapest, Madarász Viktor út 47-49. 5. emelet címen vagy a benko.livia@dimsz.hu e-mail címen. Az adatok feldolgozását a Multicom Contact Kft. (Cím: H-1121 Budapest, Zsigmondy Vilmos u. 8/b.) végzi.

Kérdése van?


Gyakori kérdések
Nevem:
Email címem:
Tájékoztatjuk, hogy elküldött üzenetét és megadott adatait kizárólag abból a célból kezeljük, hogy üzenetét meg tudjuk válaszolni a későbbiek folyamán. Az adatok kezelője a Direkt és Interaktív Marketing Szövetség. (1138 Budapest, Madarász Viktor út 47-49. 5. em.). Bármikor kérhet tájékoztatást a személyes adatai kezeléséről, vagy kérheti azok törölését, helyesbítését az alábbi címeken: 1138 Budapest, Madarász Viktor út 47-49. 5. emelet címen vagy a belai.krisztina@dimsz.hu e-mail címen. Az adatok feldolgozását a Multicom Contact Kft. (Cím: H-1121 Budapest, Zsigmondy Vilmos u. 8/b.) végzi.

TÁMOGATÓK:


ALAPÍTÓK:


EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREK:


MÉDIA PARTNEREK:


HATÓSÁGI PARTNEREK, EGYÜTTMŰKÖDŐ SZAKMAI SZERVEZETEK:

BÖNGÉSSZEN A CÍMKÉK KÖZÖTT!

  GVH  adathalász  adatkezelés  adatvédelem  bírság  bűntetés  csalás  csalók  direkt és interaktív marketing szövetség  facebook  fogyasztó  nyereményjáték  online vásárlás  promóció  spam  személyes adatok  tisztelt vásárló program  webshop  átverés 

Minden jog fenntartva! 2013 Tisztelt Vásárló Program

Köszönjük a Webrának az oldal elkészítésében
és üzemeltetésében nyújtott támogatását.