Főoldal
(+36/1) 766-4554
(munkanapokon 9-17 óra között)
SPAM
Kezdőlap / Együttműködés
Együttműködés

tvp_egyutt

 
Szerző:DIMSZ - 2013-09-10 15:50:00

Hisszük, hogy az emailben küldött ajánlatok értékesek, és elutasítjuk a fogyasztók bizalmával és adataival visszaélő spameket. A kettőt törvény választja el egymástól, illetve azok az etikai normák, meyeket az e-mailmarketing szakma fogyasztókat, vásárlókat tiszteletben tartó művelőinek önként vállaltak. Röviden így foglalható össze a Direkt és Interaktív Marketing Szövetség E-mailmarketing Tagozatának filozófiája, melyet a napi munka során is követnek. És ezért kezdeményeztek együttműködést a Tisztelt Vásárló Programmal.

Az együttműködés keretében a DIMSZ E-mail marketing tagozata - kiegészítve saját etikai kódexét - magáénak vallja a Tisztelt Vásárló Program irányelveit, különösen ideértve a személyi adatok kezelésére vonatkozó előírásokat. Mindemellett részt vállal azokból a feladatokból, melyek a vásárlók általános és egyéni tájékozódását segítik az e-mailben érkező ajánlatokhoz kapcsolódóan.


A közös munka első lépéseként a Tagozat gondozásában elkészült az oldalunkról is letölthető SPAM guideline, mely a kéretlen levelek felismerésében és elkerülésében segít, közreműködtek a SPAM bejelentés oldal tipp részének elkészítésében, az általuk kiküldésre kerülő email kampányok adatvédelmi szövegrésze mellett elhelyezik a Tisztelt Vásárló Program elérhetőségét, az oldal minél könnyebb elérése érdekében.


„A Tisztelt Vásárló Programmal való együttműködést a fogyasztóval való összefogásként látjuk, mely a kéretlen, megtévesztő emailek és az ezekkel kampányoló piaci szereplők visszaszorítására irányul, és amelyhez a magunk részéről minden támogatást megadunk.” – emelte ki Dely Gábor a DIMSZ E-mail marketing Tagozatának Elnöke.


„A Tisztelt Vásárló Program részéről szívesen látunk és ösztönzünk minden olyan partnerséget, mely a piaci szereplők saját, plusz vállalásaival egészíti a ki a törvényi szabályozást, hiszen ők azok, akik legjobban ismerik a napi gyakorlatot, ezért képesek lehetnek a fogyasztók, vásárlók elvárásaihoz igazítani tevékenységüket.” – hangsúlyozta az együttműködés kapcsán Huszics György a Tisztelt Vásárló Program részéről.


Köszönjük az együttműködést a DIMSZ E-mail marketing Tagozat cégeinek: Allegro Group, BIN Kommunikáció, Bisnode Magyarország, Crane, Damjanovich Nebojsa, DataHouse Central Europe Kft., EgoMedia, Invitel Zrt., M.C. Direct, MULTICOM Kommunikációs Ügynökség, Origo, Proaktív Tanácsadás, Protopmail e-mail marketing, Visionline – edima, Wanadis Kft., Wangaru Média 

Link küldés
.
Cikk nyomtatás
Együttműködő Partnerek:

Damjanovich Nebojsa, egyéni tag


logo_allegroglogo_binlogo_bisnodelogo_cranelogo_dcelogo_edimalogo_egomlogo_invitellogo_mcdirectlogo_multicomlogo_origologo_proaktivlogo_protopmaillogo_visionlinelogo_wangarulogo_wbtl

TOVÁBBI KÉRDÉSEK


Amennyiben további kérdése van, melyre nem kapott választ a Gyakori kérdések vagy a Jogszabályok menüpontban, kérjük, írja meg nekünk, vagy hívjon bennünket és igyekszünk mielőbb megválaszolni.

EGYÜTTMŰKÖDÉSA DIMSZ Email Marketing Tagozata üdvözli a Tisztelt Vásárló Program létrejöttét és tagjai magukra nézve kötelezőnek tekintik a program alapelveit, vállalva, hogy tevékenységüket ezen elvek mentén folytatják.

HÍRLEVÉL


Amennyiben szeretne további tájékoztatást kapni a Tisztelt Vásárló Programról, kérjük, iratkozzon fel hírlevelünkre!


Tájékoztatjuk, hogy adatait kizárólag abból a célból kezeljük, hogy hírlevelünket elküldjünk az Ön részére. Az adatok kezelője a Direkt és Interaktív Marketing Szövetség. (1138 Budapest, Madarász Viktor út 47-49. 5. em.). Bármikor kérhet tájékoztatást a személyes adatai kezeléséről, vagy kérheti azok törölését, helyesbítését az alábbi címeken: 1138 Budapest, Madarász Viktor út 47-49. 5. emelet címen vagy a benko.livia@dimsz.hu e-mail címen. Az adatok feldolgozását a Multicom Contact Kft. (Cím: H-1121 Budapest, Zsigmondy Vilmos u. 8/b.) végzi.

Kérdése van?


Együttműködés
Nevem:
Email címem:
Tájékoztatjuk, hogy elküldött üzenetét és megadott adatait kizárólag abból a célból kezeljük, hogy üzenetét meg tudjuk válaszolni a későbbiek folyamán. Az adatok kezelője a Direkt és Interaktív Marketing Szövetség. (1138 Budapest, Madarász Viktor út 47-49. 5. em.). Bármikor kérhet tájékoztatást a személyes adatai kezeléséről, vagy kérheti azok törölését, helyesbítését az alábbi címeken: 1138 Budapest, Madarász Viktor út 47-49. 5. emelet címen vagy a belai.krisztina@dimsz.hu e-mail címen. Az adatok feldolgozását a Multicom Contact Kft. (Cím: H-1121 Budapest, Zsigmondy Vilmos u. 8/b.) végzi.

TÁMOGATÓK:


ALAPÍTÓK:


EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREK:


MÉDIA PARTNEREK:


HATÓSÁGI PARTNEREK, EGYÜTTMŰKÖDŐ SZAKMAI SZERVEZETEK:

BÖNGÉSSZEN A CÍMKÉK KÖZÖTT!

  GVH  adathalász  adatkezelés  adatvédelem  bírság  bűntetés  csalás  csalók  direkt és interaktív marketing szövetség  facebook  fogyasztó  nyereményjáték  online vásárlás  promóció  spam  személyes adatok  tisztelt vásárló program  webshop  átverés 

Minden jog fenntartva! 2013 Tisztelt Vásárló Program

Köszönjük a Webrának az oldal elkészítésében
és üzemeltetésében nyújtott támogatását.