Főoldal
(+36/1) 766-4554
(munkanapokon 9-17 óra között)
SPAM
Kezdőlap / Újdonságok
Mi fán terem az okosbolt?

tvp_okosbolt

 
Szerző:TVP Admin - 2013-07-27 13:43:00

A jövő vásárlói ma még óvodába, iskolába járnak - meg persze a szüleikkel boltba is. Ahhoz, hogy felnőve tudatos vásárlók lehessenek, akik ismerik egyrészt a fogyasztói jogaikat, másrészt azokat a szempontokat, amelyek a jó vásárlói döntésekhez kellenek, már egész kis korban jó, ha - saját szintjükön, de - elkezdenek tudatos fogyasztókká válni. Ez egyébként azért is fontos, mert bármennyire meglepő, de tudható, hogy a szülők hétköznapi vásárlási döntéseibe bizony beleszól ez a korosztály a reklámok hatására.

A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH) egy "Okosboltot" nyitott a gyerekeknek, ahol az óvodás és a kisiskolás korosztály saját szintjén mesék, színezők és játékok segítségével ismerheti meg a fogyasztóvédelmi "ismereteket".


Az oldal lehetne interaktívabb és játékosabb, még gyerekre szabottabb, de "gyerekbetegségei" ellenére jó szívvel ajánljuk, mert remek kiindulási pont a témáról való beszélgetésekhez. Az oldal nem csak a gyerekekhez szól, hanem ugyanezen korosztály szüleihez is - és kifejezetten sok hasznos információt találunk a "Szülőknek" részben.

Egyik kedvencünk pedig a Jó tudni rovat: a gyerekjátékoktól a gyerekcipőkön át az energiaitalokig szémtalan, gyerekeket érintő témakörökben rövid, de kifejezetten informatívan kiadványokat tölthetünk le, amelyek tudatos vásárlói döntéseinket támogathatják. 

Link küldés
.
Cikk nyomtatás

TOVÁBBI KÉRDÉSEK


Amennyiben további kérdése van, melyre nem kapott választ a Gyakori kérdések vagy a Jogszabályok menüpontban, kérjük, írja meg nekünk, vagy hívjon bennünket és igyekszünk mielőbb megválaszolni.

EGYÜTTMŰKÖDÉSA DIMSZ Email Marketing Tagozata üdvözli a Tisztelt Vásárló Program létrejöttét és tagjai magukra nézve kötelezőnek tekintik a program alapelveit, vállalva, hogy tevékenységüket ezen elvek mentén folytatják.

HÍRLEVÉL


Amennyiben szeretne további tájékoztatást kapni a Tisztelt Vásárló Programról, kérjük, iratkozzon fel hírlevelünkre!


Tájékoztatjuk, hogy adatait kizárólag abból a célból kezeljük, hogy hírlevelünket elküldjünk az Ön részére. Az adatok kezelője a Direkt és Interaktív Marketing Szövetség. (1138 Budapest, Madarász Viktor út 47-49. 5. em.). Bármikor kérhet tájékoztatást a személyes adatai kezeléséről, vagy kérheti azok törölését, helyesbítését az alábbi címeken: 1138 Budapest, Madarász Viktor út 47-49. 5. emelet címen vagy a benko.livia@dimsz.hu e-mail címen. Az adatok feldolgozását a Multicom Contact Kft. (Cím: H-1121 Budapest, Zsigmondy Vilmos u. 8/b.) végzi.

Kérdése van?


Újdonságok
Nevem:
Email címem:
Tájékoztatjuk, hogy elküldött üzenetét és megadott adatait kizárólag abból a célból kezeljük, hogy üzenetét meg tudjuk válaszolni a későbbiek folyamán. Az adatok kezelője a Direkt és Interaktív Marketing Szövetség. (1138 Budapest, Madarász Viktor út 47-49. 5. em.). Bármikor kérhet tájékoztatást a személyes adatai kezeléséről, vagy kérheti azok törölését, helyesbítését az alábbi címeken: 1138 Budapest, Madarász Viktor út 47-49. 5. emelet címen vagy a belai.krisztina@dimsz.hu e-mail címen. Az adatok feldolgozását a Multicom Contact Kft. (Cím: H-1121 Budapest, Zsigmondy Vilmos u. 8/b.) végzi.

TÁMOGATÓK:


ALAPÍTÓK:


EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREK:


MÉDIA PARTNEREK:


HATÓSÁGI PARTNEREK, EGYÜTTMŰKÖDŐ SZAKMAI SZERVEZETEK:

BÖNGÉSSZEN A CÍMKÉK KÖZÖTT!

  GVH  adathalász  adatkezelés  adatvédelem  bírság  bűntetés  csalás  csalók  direkt és interaktív marketing szövetség  facebook  fogyasztó  nyereményjáték  online vásárlás  promóció  spam  személyes adatok  tisztelt vásárló program  webshop  átverés 

Minden jog fenntartva! 2013 Tisztelt Vásárló Program

Köszönjük a Webrának az oldal elkészítésében
és üzemeltetésében nyújtott támogatását.