Főoldal
(+36/1) 766-4554
(munkanapokon 9-17 óra között)
SPAM
Kezdőlap / Újdonságok
MABISZ ügyfélszolgálat - mire jó?

tvp_mbsz

 
Szerző:TVP Admin - 2013-07-23 13:45:00

A Magyar Biztosítók Szövetsége (rövid nevén MABISZ) közel három éve indította el ügyfélszolgálati tevékenységét. Ezen időszak alatt mintegy 60 ezer megkeresésre válaszoltak. Nem meglepő módon leggyakrabban (háromból 2 esetben!) autó kötelező felelősségbiztosítás témában érkeztek be hozzájuk a kérdések - de mikor és mivel érdemes hozzájuk fordulni?

MABISZ fő célkitűzése a magyar biztosítási szakma képviselete és érdekvédelme, jelenleg 26 biztosítótársaság, 3 fióktelep és 3 biztosítóegyesület tartozik tagjai közé.


A szövetségnek a biztosítási termékeket vásárló ügyfelek szempontjából több fontos feladata van: a MABISZ kezeli ugyanis az úgynevezett Kártalanítási Számlát, a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás garanciaalapját, mely olyan károkra nyújt fedezetet, ahol a károkozó gépjármű nem rendelkezik kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással, illetve bizonyos körülmények között, ha a károkozó ismeretlen, emellett működteti a Magyar Zöldkártya Irodát. Emellett jó tudni, hogy a MABISZ Kárbejelentési Iroda tud - többek között - tájékoztatást adni a károsult részére a károkozó gépjármű felelősségbiztosítójáról, külföldi gépjármű esetén annak magyarországi képviselőjéről.


A szövetség egyik független szolgáltatása szintén az autózáshoz köthető, ez pedig a Díjnavigátor: ezen a weboldalon megismerhetőek a hazai kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási piac aktuális ajánlatai és az elérhető kedvezmények. Bár az efféle összehasonlítást az online biztosításkötő oldalak is felajánlják, érdemes azonban ezen az oldalon is ellenőrizni a díjakat, és úgy választani biztosítót/biztosítást.


Az ügyfélszolgálatot azonban nem csak autóhoz kapcsolódó biztosítási témákban érdemes megkeresni: bármilyen konkrét biztosítási termékre vagy szolgáltatásra (legyen az akár pl. lakás-, élet- vagy balesetbiztosítás) vonatkozó kérdéssel, tanácskéréssel vagy akár már megkötött biztosítással kapcsolatban felmerült problémával is feltehetjük a kérdésünket. 

Link küldés
.
Cikk nyomtatás

TOVÁBBI KÉRDÉSEK


Amennyiben további kérdése van, melyre nem kapott választ a Gyakori kérdések vagy a Jogszabályok menüpontban, kérjük, írja meg nekünk, vagy hívjon bennünket és igyekszünk mielőbb megválaszolni.

EGYÜTTMŰKÖDÉSA DIMSZ Email Marketing Tagozata üdvözli a Tisztelt Vásárló Program létrejöttét és tagjai magukra nézve kötelezőnek tekintik a program alapelveit, vállalva, hogy tevékenységüket ezen elvek mentén folytatják.

HÍRLEVÉL


Amennyiben szeretne további tájékoztatást kapni a Tisztelt Vásárló Programról, kérjük, iratkozzon fel hírlevelünkre!


Tájékoztatjuk, hogy adatait kizárólag abból a célból kezeljük, hogy hírlevelünket elküldjünk az Ön részére. Az adatok kezelője a Direkt és Interaktív Marketing Szövetség. (1138 Budapest, Madarász Viktor út 47-49. 5. em.). Bármikor kérhet tájékoztatást a személyes adatai kezeléséről, vagy kérheti azok törölését, helyesbítését az alábbi címeken: 1138 Budapest, Madarász Viktor út 47-49. 5. emelet címen vagy a benko.livia@dimsz.hu e-mail címen. Az adatok feldolgozását a Multicom Contact Kft. (Cím: H-1121 Budapest, Zsigmondy Vilmos u. 8/b.) végzi.

Kérdése van?


Újdonságok
Nevem:
Email címem:
Tájékoztatjuk, hogy elküldött üzenetét és megadott adatait kizárólag abból a célból kezeljük, hogy üzenetét meg tudjuk válaszolni a későbbiek folyamán. Az adatok kezelője a Direkt és Interaktív Marketing Szövetség. (1138 Budapest, Madarász Viktor út 47-49. 5. em.). Bármikor kérhet tájékoztatást a személyes adatai kezeléséről, vagy kérheti azok törölését, helyesbítését az alábbi címeken: 1138 Budapest, Madarász Viktor út 47-49. 5. emelet címen vagy a belai.krisztina@dimsz.hu e-mail címen. Az adatok feldolgozását a Multicom Contact Kft. (Cím: H-1121 Budapest, Zsigmondy Vilmos u. 8/b.) végzi.

TÁMOGATÓK:


ALAPÍTÓK:


EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREK:


MÉDIA PARTNEREK:


HATÓSÁGI PARTNEREK, EGYÜTTMŰKÖDŐ SZAKMAI SZERVEZETEK:

BÖNGÉSSZEN A CÍMKÉK KÖZÖTT!

  GVH  adathalász  adatkezelés  adatvédelem  bírság  bűntetés  csalás  csalók  direkt és interaktív marketing szövetség  facebook  fogyasztó  nyereményjáték  online vásárlás  promóció  spam  személyes adatok  tisztelt vásárló program  webshop  átverés 

Minden jog fenntartva! 2013 Tisztelt Vásárló Program

Köszönjük a Webrának az oldal elkészítésében
és üzemeltetésében nyújtott támogatását.