Főoldal
(+36/1) 766-4554
(munkanapokon 9-17 óra között)
SPAM
Kezdőlap / Újdonságok
Gondolt már arra, hogy gázszolgáltatót vált?

tvp_gas

 
Szerző:TVP Admin - 2013-06-28 14:17:00

Már négy éve lehetősége van a lakossági gázfogyasztóknak arra, hogy gázszolgáltatót válasszanak, azaz a korábbi gázszolgáltató helyett jobb árak vagy szolgáltatás reményében másik céggel kössenek szerződést. Egy ilyen váltást azonban mindenképpen alapos mérlegelés után érdemes meglépni - ahogy ezt a korábban banki, mobiltelefon- vagy internetszolgáltató váltásoknál sokan megtapasztalhatták, hogy az új szolgáltató által ajánlott előnyök lehet, hogy csak átmenetiek vagy éppen az új szerződéshez kötődnek. A váltás azonban kifejezetten előnyös is lehet - ha megfelelő körültekintéssel választjuk ki a szolgáltatót.

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) oldalán olvasható (és le is tölthető) egy 18 pontos kisokos, amelynek - az oldalon megfogalmazottakat idézve - "elsősorban az a célja, hogy a gázpiaccal és a gázszolgáltató-váltással kapcsolatos, a háztartási fogyasztókat érintő legfontosabb kérdésekben útmutatást adjon, ezzel segítve azt, hogy a lehető legtöbb információra alapozva hozzanak tudatos döntést akkor, amikor megválasztják energiaszolgáltatójukat".

A 18 pont kitér többek között arra is, hogy mi határozza meg a gázárat, mi a szolgáltatóváltás menete, és mit tehet a fogyasztó, ha elégedetlen az új szolgáltatójával. Érdemes elolvasni ezt a kisokost tehát még azelőtt, hogy az ajánlatokat megismerjük, hátha "kritikusabbak" és így megfontoltabbak tudunk lenni a döntéskor. 

Link küldés
.
Cikk nyomtatás

TOVÁBBI KÉRDÉSEK


Amennyiben további kérdése van, melyre nem kapott választ a Gyakori kérdések vagy a Jogszabályok menüpontban, kérjük, írja meg nekünk, vagy hívjon bennünket és igyekszünk mielőbb megválaszolni.

EGYÜTTMŰKÖDÉSA DIMSZ Email Marketing Tagozata üdvözli a Tisztelt Vásárló Program létrejöttét és tagjai magukra nézve kötelezőnek tekintik a program alapelveit, vállalva, hogy tevékenységüket ezen elvek mentén folytatják.

HÍRLEVÉL


Amennyiben szeretne további tájékoztatást kapni a Tisztelt Vásárló Programról, kérjük, iratkozzon fel hírlevelünkre!


Tájékoztatjuk, hogy adatait kizárólag abból a célból kezeljük, hogy hírlevelünket elküldjünk az Ön részére. Az adatok kezelője a Direkt és Interaktív Marketing Szövetség. (1138 Budapest, Madarász Viktor út 47-49. 5. em.). Bármikor kérhet tájékoztatást a személyes adatai kezeléséről, vagy kérheti azok törölését, helyesbítését az alábbi címeken: 1138 Budapest, Madarász Viktor út 47-49. 5. emelet címen vagy a benko.livia@dimsz.hu e-mail címen. Az adatok feldolgozását a Multicom Contact Kft. (Cím: H-1121 Budapest, Zsigmondy Vilmos u. 8/b.) végzi.

Kérdése van?


Újdonságok
Nevem:
Email címem:
Tájékoztatjuk, hogy elküldött üzenetét és megadott adatait kizárólag abból a célból kezeljük, hogy üzenetét meg tudjuk válaszolni a későbbiek folyamán. Az adatok kezelője a Direkt és Interaktív Marketing Szövetség. (1138 Budapest, Madarász Viktor út 47-49. 5. em.). Bármikor kérhet tájékoztatást a személyes adatai kezeléséről, vagy kérheti azok törölését, helyesbítését az alábbi címeken: 1138 Budapest, Madarász Viktor út 47-49. 5. emelet címen vagy a belai.krisztina@dimsz.hu e-mail címen. Az adatok feldolgozását a Multicom Contact Kft. (Cím: H-1121 Budapest, Zsigmondy Vilmos u. 8/b.) végzi.

TÁMOGATÓK:


ALAPÍTÓK:


EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREK:


MÉDIA PARTNEREK:


HATÓSÁGI PARTNEREK, EGYÜTTMŰKÖDŐ SZAKMAI SZERVEZETEK:

BÖNGÉSSZEN A CÍMKÉK KÖZÖTT!

  GVH  adathalász  adatkezelés  adatvédelem  bírság  bűntetés  csalás  csalók  direkt és interaktív marketing szövetség  facebook  fogyasztó  nyereményjáték  online vásárlás  promóció  spam  személyes adatok  tisztelt vásárló program  webshop  átverés 

Minden jog fenntartva! 2013 Tisztelt Vásárló Program

Köszönjük a Webrának az oldal elkészítésében
és üzemeltetésében nyújtott támogatását.