Főoldal
(+36/1) 766-4554
(munkanapokon 9-17 óra között)
SPAM
Kezdőlap / Kiemelt témák
Adatvédelmi workshop a NAIH és a DIMSZ együttműködésében

dimsz_tvp

 
Szerző:DIMSZ - 2015-12-07 12:24:00

Mindenki, aki 2015-ben marketing tevékenységet folytat, be kell, hogy tartsa a hazai és uniós előírásokat. De melyek is pontosan ezek? Hogy változnak jövőre? Mit és hogyan ajánl a NAIH?

Fenti kérdésekre keresi a választ december 1-jén a DIMSZ Adatvédelmi és adatbiztonsági tagozata a NAIH vezető szakembereinek közreműködésével. Gyakorlati szempontok alapján mutatják be a jogszabályok működését, ezek változásait, valamint a nemrég megjelent NAIH ajánlást járják körül az előzetes tájékoztatás alapvető körülményeiről a hatóság és a felhasználó szemszögéből.

A workshop során mindenkinek lehetősége nyílik arra, hogy feltegye legégetőbb kérdéseit a hatóság és a szakemberek felé.

Program

13:30 - 13:40 Köszöntő
13:40 - 14:10 Innovatív marketingtechnikák jogi megközelítése (Big data, viselkedésalapú marketing)
Előadó: Dr. Domokos Márton, CMS Ügyvédi Iroda
14:10 - 14:40 NAIH gyakorlat, Optimusz, Jaguár Média és CID Cég-Info határozatok
Előadó: Dr. Tarján Zoltán, Knight Bird & Bird Iroda
14:40 - 15:10 A NAIH gyakorlatával kapcsolatos kérdések
Előadó: Dr. Freidler Gábor, Freidler Ügyvédi Iroda
15:10 - 15:30 Kávészünet
15:30 - 16:00 A NAIH ajánlása az érintettek előzetes tájékoztatásának alapvető körülményeiről
Előadó: Dr. Osztopáni Krisztián, NAIH adatvédelmi szakértő
16:00 - 16:30 Az Európai Unió adatvédelmi reformjának várható hatásai
Előadó: Dr. Szabó Endre Győző, NAIH Elnökhelyettes

Helyszín: Loffice, 1061 Budapest, Paulay Ede u. 55.

Részvételi díj: 4.990 Ft+ÁFA
a DIMSZ tagjai számára ingyenes

Jelentkezés a dimsz@dimsz.hu e-mail címen lehetséges. 

Link küldés
.
Cikk nyomtatás

TOVÁBBI KÉRDÉSEK


Amennyiben további kérdése van, melyre nem kapott választ a Gyakori kérdések vagy a Jogszabályok menüpontban, kérjük, írja meg nekünk, vagy hívjon bennünket és igyekszünk mielőbb megválaszolni.

EGYÜTTMŰKÖDÉSA DIMSZ Email Marketing Tagozata üdvözli a Tisztelt Vásárló Program létrejöttét és tagjai magukra nézve kötelezőnek tekintik a program alapelveit, vállalva, hogy tevékenységüket ezen elvek mentén folytatják.

HÍRLEVÉL


Amennyiben szeretne további tájékoztatást kapni a Tisztelt Vásárló Programról, kérjük, iratkozzon fel hírlevelünkre!


Tájékoztatjuk, hogy adatait kizárólag abból a célból kezeljük, hogy hírlevelünket elküldjünk az Ön részére. Az adatok kezelője a Direkt és Interaktív Marketing Szövetség. (1138 Budapest, Madarász Viktor út 47-49. 5. em.). Bármikor kérhet tájékoztatást a személyes adatai kezeléséről, vagy kérheti azok törölését, helyesbítését az alábbi címeken: 1138 Budapest, Madarász Viktor út 47-49. 5. emelet címen vagy a benko.livia@dimsz.hu e-mail címen. Az adatok feldolgozását a Multicom Contact Kft. (Cím: H-1121 Budapest, Zsigmondy Vilmos u. 8/b.) végzi.

Kérdése van?


Kiemelt témák
Nevem:
Email címem:
Tájékoztatjuk, hogy elküldött üzenetét és megadott adatait kizárólag abból a célból kezeljük, hogy üzenetét meg tudjuk válaszolni a későbbiek folyamán. Az adatok kezelője a Direkt és Interaktív Marketing Szövetség. (1138 Budapest, Madarász Viktor út 47-49. 5. em.). Bármikor kérhet tájékoztatást a személyes adatai kezeléséről, vagy kérheti azok törölését, helyesbítését az alábbi címeken: 1138 Budapest, Madarász Viktor út 47-49. 5. emelet címen vagy a belai.krisztina@dimsz.hu e-mail címen. Az adatok feldolgozását a Multicom Contact Kft. (Cím: H-1121 Budapest, Zsigmondy Vilmos u. 8/b.) végzi.

TÁMOGATÓK:


ALAPÍTÓK:


EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREK:


MÉDIA PARTNEREK:


HATÓSÁGI PARTNEREK, EGYÜTTMŰKÖDŐ SZAKMAI SZERVEZETEK:

BÖNGÉSSZEN A CÍMKÉK KÖZÖTT!

  GVH  adathalász  adatkezelés  adatvédelem  bírság  bűntetés  csalás  csalók  direkt és interaktív marketing szövetség  facebook  fogyasztó  nyereményjáték  online vásárlás  promóció  spam  személyes adatok  tisztelt vásárló program  webshop  átverés 

Minden jog fenntartva! 2013 Tisztelt Vásárló Program

Köszönjük a Webrának az oldal elkészítésében
és üzemeltetésében nyújtott támogatását.