Főoldal
(+36/1) 766-4554
(munkanapokon 9-17 óra között)
SPAM

Kéretlenül érkezett? Megtévesztő a tartalma? Ízléstelen, visszaél az alapvető érzelmi reakciókkal? Nem tolerálható megoldások, melyeket láthatóvá kell tennünk, hogy elkülöníthessük az értékes ajánlatokat a spamektől. Oldalunk egyfajta nyilvános közérdekű spamszűrő. Célunk, hogy felületet adjunk a felhasználóinkat zavaró email küldeményeknek.

Kérjük, hogy az Ön által Spamként értékelt emaileket a következő email címre küldje tovább (forward): spambejelentes@tiszteltvasarlo.hu. A beérkezett emaileket feldolgozzuk, és közzétesszük a közérdekű kéretlen, zavaró leveleket.

Amit várunk: olyan kéretlenül érkezett és/vagy megtévesztő, illetve érzelmi reakciókkal visszaélő üzeneteket, melyek nyilvánossá tétele közérdekűen fontos.

Amit nem kérünk: olyan kereskedelmi ajánlatok, melyeknek csak gyakorisága okoz problémát, de nem kéretlenek, illetve tartalmuk nem kifogásolható. A beküldött SPAM-ek megjelenítése az előbbi irányelvek figyelembevételével - tehát nem automatikusan - történik.

Figyelem: spamnek az az e-mail minősül, amely fogadásához beleegyezését előzetesen nem adta meg, tartalmában jellemzően megtévesztő, obszcén, a hirdetett terméket túlzott érzelmi reakció használatával akarja eladni. Nem spam, ha a küldő hírlevél szolgáltatására korábban feliratkozott, akár egy promóciós játék keretein belül. Ilyen esetben, ha a kapott hírlevél témáját már nem érzi relevánsnak vagy küldési gyakoriságát tartja zavaróan sűrűnek, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a küldő féllel.

Ha a feladó vagy tárgy alapján nem biztos abban, hogy a levél ártalmatlan, ne nyissa meg azt. Különösen igaz ez az esetleges csatolmányokkal érkező levelekre, amiket ebben az esetben semmiféleképen se töltsön le vagy nyisson meg.


Ne kattintsa le az e-mailben található linket, ha gyanúsnak tartja a levelet. Fontos, hogy az egérkurzor, link fölé mozgatásával megnézheti a céloldal linkjét lekattintás nélkül is. Amennyiben ennek domainje nem egyezik a levél küldőjének címével ne kattintsa le a levelet.


Ha a levél feladója, tárgya és tartalma alapján egyértelműen spamnek ítéli az e-mailt, kérjük,nézze meg, hogy a lenti üzenőfalon található-e már beküldött példány, mert ez azt jelenti, hogy korábbi bejelentés alapján a kérdéses levelet már vizsgáljuk. Amennyiben nem talál ilyet, kérjük küldje el számunkra, hogy megtehessük a szükséges lépéseket.


Spam
Mi a spam, milyen formái léteznek, mit tehetünk ellene? Ha szeretne többet tudni a kéretlen levelekről, töltse le a DIMSZ kiadványát, mely részletes tájékoztatást ad a témáról.
Legutóbbi bejelentett SPAM-ek
Új üzenet
Spam küldője:  
2014.04.04. 09:28
| Feladó: Erika Wright - LawOffice [mailto:opia@howardattorneys..com]
Subject: Are you Both Related?

Hello!
An Associate Solicitor and Legal Practitioner based here in UK. Erika Wright is my name. Our client, Lady Anneka died in 2002 leaving an intestate which has remained unclaimed.
I was directed to you by your country's embassy here in UK as the most probable relative by ancestral lineage and also by sharing the same surname with you.
Presently,the bank is asking to transfer the estate as unclaimed as the law requires to the government if no one comes up to lay claim to this intestate within the stipulated time as accepted by the law of UK.
I have all the necessary documentation relating to this deposit and i have rechecked with you with your consulate and can posit that you may be related to her by ancestral lineage.
I awaits your speedy response for full details and discussion on how to achieve this.

Best Regards

I remains,
Erica Wright
Associate Attorney
Charles Howard and Associates
2014.03.28. 15:39
| Feladó: stiri@activityemail.info
Tudom,mar rég el kellett mondanom ezt a dolgot neked.
Sajnálom hogy,ilyen hosszu idobe kerult!
Ellenorizzd te is,nagyon meg fogsz lepodni!
Olvasd te is el ezt a csodálatos jó hírt: LINK
2014.03.28. 15:38
| Feladó: resume@jobinhungary.com
Jó napot kívánok,

Önéletrajzát az egyik álláskereső partnerünk oldalán találtuk meg.

Jelenleg nemzetközi vállalatunk Csehország és Magyarország területén regionális képviselőket szeretne alkalmazni.
Motivált munkatársakat keresünk ügyfeleinkkel való kapcsolattartáshoz.
Cégünk ingyenes képzést és a munkaköri feltételek megismertetését biztosítja.
Részmunkaidős foglalkoztatás esetén havi fizetés 1000 euró(fix bér + %, 2-3 óra naponta).
Menedzserünk feladata az ügyfeleinkkel való kapcsolatfenntartás.
Részmunkaidős és teljes munkaidős lehetőség is van.

Amennyiben másodállást keres és állásajánlatunk felkeltette érdeklődését, kérjük bővebb információért keressen fel minket e-mail-en.
HR menedzserünk bővebb információval szolgál és egyúttal nyomtatvány űrlapot küld az e-mail re válaszul.

Kérjük telefonszámát és címét adja meg.

Elérhetőségeink: resume@jobinhungary.com

Tisztelettel,
Simone
Emberi erőforrás részleg
2014.03.19. 16:13
| Feladó: contact@mailbigcompany.com
A tökéletes alak karnyújtásnyira?
Nincs itt semmi probléma!
Hogy tökéletes alakra tegyél szert, nem kell egész nap edzőtermek izzadnod, zuzmókat enned és ásványvizet innod. Vége a szervezet éheztetésének és a kalóriák alapos számlálgatásának!
Mindezt elfelejtheted. Helyezkedj el kényelmesen, vegyél mély lélegzetet és gondolj azokra a finomságokra, amiket ma, holnap és holnapután enni fogsz. Eheted, de még is fogysz! Hogyan lehetséges?
Nem nagy dolog. Elég, ha kihasználod a lehetőséget... ami a Zöld Kávéban rejlik.
>>> Nézd meg, hogy működik a Zöld Kávé > Kezdj el fogyni megerőltetés nélkül
2014.03.19. 10:59
| Feladó: autosok4@paticalfio.com
Felháborító! A következő kéretlen levelet kapták a minap autósok ezrei. Milyen cég lehet az, amelyik a halállal reklámozza termékét?

Hogy lehetne móresre tanítani őket, ha egyébként maga az elalvásstoppoló valóban kiváló találmány?

Egyszerű: mutatunk egy tisztességes céget, ahol ráadásul 1-et fizet 3-at kap akció van, vásároljanak ott az életmentő készülékből, mert valóban rengeteg az elalvásos baleset - ezek az idióták meg menjenek tönkre a forgalomkiesés miatt!

www.elalvasstop.comÍme az undorító levél:

"Nem tudom szólt-e már neked valaki, hogy Pisti temetése jövő szerdán lesz a Farkasrétiben.

Ha nem akkor remélem nem zavartalak ezzel, én biztosan ott leszek.

Remélem nem haragszol, de ha már ilyen értelmetlenül és ilyen fiatalon kellett elmennie, legalább mások figyelmét hívjuk fel rá, hogy az elalvásos balesetek milyen súlyos következményekkel járhatnak.

Itt volt a weboldal neve.

Remélem Te nem tartod morbid reklámnak, vagy nem hiszed, mint Réka, hogy jutalékot kapok a cégtől, de ha egyszer már van megoldás a vezetés közbeni elalvás ellen, miért nem használjuk?

Látod milyen rövid az élet, miért nem tudunk vigyázni magunkra jobban?

Remélem szerdán találkozunk.

Gabi"
2014.03.13. 10:48
| Feladó: contact@mailbuzzing.com
Szia!
Egy hónappal ezelőtt volt egy elég kellemetlen esetem. Úgy gondolom, érdemes ezt megosztani másokkal is...
Az utcán megállított egy idegen nő. Kedves, vidám, nagyon udvarias. Nagyjából 15 évvel fiatalabb nálam – gondoltam akkor. Az alakja az enyémhez hasonló, amikor ránéztem azt gondoltam magamban: legfeljebb 35 lehet, mit akarhat tőlem...?
Tudta hány gyerekem van, hány évesek és hogy hívnak engem és a férjemet. Ettől nagyon megrémültem – Honnan tudhat rólunk ennyit, ez a fiatal nő?! Csak nem a férjem egyik ismerőse?
Mielőtt megtudtam volna az igazságot, azt mondta, hogy egykorúak vagyunk... Leesett az állam. Én vele? Hiszen még egy ránc sincs az arcán! Ez lehetetlen! Hol vagyok én hozzá képest... Minden este egy doboznyi ránctalanító krémet kenek a száraz és öregedő bőrömre. És most itt áll előttem ő és a külseje magáért beszél – sima, feszes, fiatal!
Végül megmutatta a személyi igazolványát. Kiderült, hogy egy barátnőm a gimnáziumból, akit évek óta nem láttam... Hogy sikerült ennyire jól megőriznie bőre fiatalságát? Mesélt nekem egy kezelésről, ami egy hónap alatt eltünteti a ráncokat. Magyarországon ez egyelőre ismeretlen terápiának számít, de már elterjedt az USA-ban és Franciaországban – főleg modellek és színészek körében.
Azt javasolt, nézzem meg ezt az oldalt www.promociocentrum.com hogy magam is meggyőződjek arról, hogyan működik. És tudod mit? Egy hónap múlva én is hasonlóan viccelek majd meg valakit! Ki tudja, talán pont a férjemet...
Biztos vagyok benne, hogy Téged is lenyűgözne az új terápia eredménye.
>>> Olvasd el
2014.03.12. 14:34
| Feladó: kis-andras@tuiyet.com
A rendőrség 2014-ben megháromszorozza a traffipaxok számát!

Bizonyára téged is érdekel, hogy mit tehetsz LEGÁLISAN ellene.

Nézd meg az ingyenes videót (csak fél perc)!
Kattints a linkre:

www.veletlen-gyorshajtas-ellen.com


Kis András

U.i.: A videó csak a tisztességes,
figyelmetlenségből gyorshajtó sofőröknek szól.
Ha Te is közénk tartozol, akkor kattints!

www.veletlen-gyorshajtas-ellen.com
2014.03.03. 09:35
| Feladó: Spanish 'El Gordo'
E-mail Award Winner.
Az e-mail ID nyert (450,000.00 EUR) a spanyol "El Gordo"
Nemzetközi E-mail lottó nyeremény volt a szerencsés számok 9/11/13/24/43 és
Ref: ES/9420X2/68.
A tervezési és kezelése Kapcsolat:
STALLION MEGA IGÉNY AGENCY
Juan Carlos

E-mail infoclammega@aol.com
Tel :0034-632 085 356 (beszél angolul és spanyolul) Az Ön teljes név, cím, életkor, foglalkozás, telefonszám, Hozzászólás a választ erre az e-mail: infoclammega@aol.com Gratulálok.
Tisztelettel,

---
This email is free from viruses and malware because avast! Antivirus protection is active.
http://www.avast.com
2014.02.13. 11:56
| Feladó: a spanyol El Gordo
E-mail azonosítóját nyert (450,000.00 euró), a spanyol "El Gordo"
A nemzetközi e-mail lottó díjat a szerencsés számok 9/11/13/24/43 és
Ref: ES/9420X2/68.
Az egyértelmuség és az eljárás Kapcsolat:
STALLION MEGA IGÉNY AGENCY
Mr; Juan Carlos

E-mail; infoclammega@aol.com
Tel :0034-632 085 356 (beszélnek angolul és spanyolul) Az Ön teljes név, cím, életkor, foglalkozás, telefonszámok, Küldjön egy válasz e-mail: infoclammega@aol.com Gratulálunk.
Üdvözlettel,

---
This email is free from viruses and malware because avast! Antivirus protection is active.
http://www.avast.com
2014.02.10. 09:11
| Feladó: promotions_managerr@superposta.com
Microsoft Corporation Sweepstakes Promotion, Customer Service.
Your Winning Batch No: MLPOK/LTY/2901
Your Winning Reference No: REP/029/2910

OFFICIAL WINNING NOTIFICATION.

We are pleased to inform you of the release of the long awaited results of Sweepstakes promotion organized by Microsoft Corporations, in January 2014, in Madrid Spain. Where in your email address emerged as one of the online Winning emails in the 2nd category,You received the winning notice because you have visited one of our sponsored sites and your email was voluntarily submitted and therefore attracted a cash award of 350,000.00 euro (Three Hundred and Fifty Thousand Euros Only) and a Toshiba laptop. To begin your claim, do file for the release of your winning by contacting our Foreign Transfer Manager with your following details via email below:

Full name:............ Winning Ref Number:......... Occupation:........... Age:...........Nationality:.............

Mr. James Marshall

Tel: 0034 672 883 648

Email:information.desk@aol.com


The Microsoft Internet E-mail lottery Awards is sponsored by former CEO/Chairman, Bill Gates and a consortium of software promotion companies. The Intel Group, Toshiba, Dell Computers and other International Companies. The Microsoft internet E-mail draw is held periodically and is organized to encourage the use of the Internet and promote computer literacy worldwide.

Congratulations!!

Sincerely,

Mrs. Anita Hendrix,
Promotions Manager.
(Group Co-ordinator)
2014.02.05. 11:13
| Feladó: mailto:ildiko@studenthubble.com
Érdekel hogyan csökkentheted garantáltan
évente 30.000 Ft-ot a vízszádon?

http://ivovizmegtakaritas.com/akcio

Én fél éve vettem az Ivóvíz Megtakarító
csomagot és azonnal, egyszerűen szerszám
nélkül fel tudtam szerelni.

Nagyon szeretem, mert:

- rengeteget spórolok (évente minimum 30.000 Ft-ot),
- környezettudatosan élek és nem pazarlom a vizet,
- és más megoldásokkal szemben a vízsugár ereje sem csökkent.

Mivel tudom, hogy Te is spórolós vagy és a környezetedre
is odafigyelsz, így gondoltam, szólok Neked az Ivóvíz
Megtakarítóról, amit most 50% kedvezménnyel megkapsz.

Kattints és nézd meg Te is!

http://ivovizmegtakaritas.com/akcio

Üdvözlettel:
Ildikó a szomszédból
2014.02.05. 11:13
| Feladó: mailto:weixin@cmex-tj.com
Dear Friend,

I decided to write you this proposal in good faith, believing that you will not betray me.I have been in search of someone with the same last name of our late customer and close friend of mine ( Mr.Richard ),hence I contacted you because both of you bear the same surname and coincidentally from the same country, and I was pushed to contact you and see how best we can assist each other. Meanwhile I am , Mr Fred Gamba , a reputable banker here in Accra Ghana.On the 15 March 2007, the young millionaire ( Mr.Richard )a citizen of your country and Crude Oil dealer made a fixed deposit with my bank for 36 calendar months, valued at US$6,500,000.00 (Six Million, Five Hundred Thousand US Dollars) and the mature date for this deposit contract was on 31st of January, 2011. But sadly he was among the death victims in the 12 May 2008, Earthquake disaster in China that killed over 5,000 people. Because he was in China on a business trip and that was how he met his end.My bank management is yet to know about his death, but I knew about it because he was my friend and I am his Account Relationship Officer, and he did not mention any Next of Kin/ Heir when the account was opened, because he was not married and no children. Last week my Bank Management requested that Richard should give instructions on what to do about his funds, if to renew the contract or not.
I know this will happen and that is why I have been looking for a means to handle the situation, because if my Bank Directors happens to know that he is dead and do not have any Heir, they will take the funds for their personal use, so I don't want such to happen. That is why I am seeking your co-operation to present you as the Next of Kin/ Heir to the account, since you bear same last name with the deceased customer.
There is no risk involved; the transaction will be executed under a legitimate arrangement that will protect you from any breach of law. It is better that we claim the money, than allowing the Bank Directors to take it, they are rich already. I am not a greedy person, so I am suggesting we share the funds in the ratio of 50%50 equal.
Let me know your mind on this and please do treat this information highly confidential.
I will reveal further information / details to you as soon as I receive your positive reply in my private email address (fred_gamba@yahoo.co.jp) Have a nice day and I Anticipating your communication.

You can contact me for further information on this Mobile :+233247257948

Regards,
Mr Fred Gamba.
2014.02.05. 11:12
| Feladó: cegescucc@mail.com
Vesztette el már kutyáját, hozzátartozóját, autóját?
+ Ajándék 10 000 Ft + 20 000 Ft értékű Wellness utalvány

+ Ajándék 2x2 db GP tartós AAA elem!
Szerettei, kutyája, autója biztonsága a tét! Avagy kövesse, vagy hallgassa le bárki és bármit.

A filmekből ismert nyomkövetőt már nálunk is lehet kapni. Valódi űrtechnika, SIM-kártyával működik. Nyom követheti a kocsiját, kutyáját, nagyszüleit, gyermekeit, hűtlen házastársát.

Valódi kémtechnika elérhető áron, de csak a készlet (199 db) erejéig.

Miért? Mert, pontos, megbízható, hosszú készenléti idővel rendelkezik, kicsi és bárhol elrejthető.

1. Értékeid védelmére…
• Félsz, hogy ellopják az autódat?
• Aggódsz, hogy elkötik a motorodat?
• Szeretnéd biztonságban tudni az értékeidet?
2. Ellenőriznéd a párod…
• Úgy érzed megcsal a párod?
• Titkolózik és rendszeresen kimarad?
• Szeretnéd tudni, hogy bízhatsz benne?
3. Figyelnél a szeretteidre…
• Aggódsz a gyermekeidért?
• Idős rokonod folyton elcsavarog?
• Szeretnéd tudni, hogy hol van és biztonságban van-e?
4. Megfigyelnéd a kollégáidat…
• Van olyan alkalmazottja, akiben nem bízik?
• Nem tartja lojálisnak?
• Szeretné tudni, hogy árt-e a cégének?


45 970 Ft + ÁFA / db helyett akciós áron: 29 700 Ft + ÁFA / db
(bruttó ár: 37 719 Ft / db) + szállítási költség: 973 Ft + ÁFA (bruttó ár: 1 236 Ft)
+ Ajándék 20 000 Ft értékű szállás és wellness utalvány egy **** zalakarosi szállodába!
+ Kehidakustányban 32 000 Ft értékű wellness utalványt 10 000 Ft ajándék kedvezménnyel biztosítunk a Barbara apartmanházban!


+ Ajándék 2x2 db GP tartós AAA elem!

Helyébe szállítjuk a terméket!

Fizetés utánvéttel történik!
Termékünket futárszolgálattal az Ön helyébe szállítjuk!

Akciónk 2014. február 7 – ig, illetve a készlet erejéig érvényes!!!


100 % GARANCIA

Ha bármilyen okból elégedetlen lenne a kapott termékkel,
8 munkanapon belül indoklás nélkül újra értékesíthető
állapotban visszaküldheti részünkre, mi pedig 3 munkanapon
belül számlájára visszatérítjük Önnek a termék árát.
Ön semmilyen kockázatot nem vállal!

Küldjön választ erre az e-mail címre: cegescuccrendeles@mail.com

Hívjon most! +36-92-598-990

+ AJÁNDÉK:

Ha most rendel, akkor ajándékba adunk egy 32 000 Ft értékű 2014.04.20-ig felhasználható Wellness utalványt 22 000 Ft-ért!
Pihenje ki a mindennapok okozta stressz fáradalmait
Nyugat Magyarország kedvelt gyógyfürdőiben!
Jól esne egy masszázs, egy pezsgőfürdő?
Most megajándékozzuk még
10 000 Ft értékű Wellness és 10 000 Ft értékű szállás utalvánnyal,
melyet Zala szívében, Nyugat-Magyarországon, ****-os szállodában használhat fel.

+ Ajándék 2x2 db GP tartós AAA elem!

Amit mi kínálunk:
• Minőségi termékek
• Ügyfélbarát kiszolgálás
• Egyedülálló rugalmasság
• Több ezer elégedett vásárló
• Helyébe szállítjuk a terméket
• Rendkívül széles termékskála
• 100 % pénz visszafizetési garancia
• Közel 35 éve működő, megbízható vállalkozás
• Kényelmes telefonos, email-es rendelés otthonról

Rendelését adja le most a cegescuccrendeles@mail.com címen!

Hívjon most! +36-92-598-990

Megrendelő számlázási címe:

Dátum/aláírás:
Megrendelő szállítási címe:Telefonszám:
e-mail:

….. db nyomkövető


+ Ajándék 20 000 Ft értékű szállás és wellness utalvány egy **** zalakarosi szállodába!
+ Kehidakustányban 32 000 Ft értékű wellness utalványt 10 000 Ft ajándék kedvezménnyel biztosítunk a Barbara apartmanházban!

+ Ajándék 2x2 db GP tartós AAA elem!

Várjuk szíves megrendelését!


Cím: Építőgépek Plusz KFT

8900 Zalaegerszeg, Alsójánkahegyi u. 25.
Ügyfélszolgálat: H-P: 7-18 Sz: 8-14
Tel: + 36 92 598 990 Fax: + 36 92 598 995

GMAILT HASZNÁL? FONTOS TEENDŐ!
Ha Gmail levelezőrendszert használ, és a fiókja a "Promóciók" kategóriába kézbesítette ezt az e-mailt, kérem, húzza át az "Elsődleges" mappába, mert ezzel meg tudja tanítani a Gmailnek, hogy hová szeretné megkapni a hírleveleket.
A sajtóhibákért, elírásokért szíves elnézésüket kérjük! A termékek és az árak változásának jogát fenntartjuk.
Ajánlatunk kizárólag cégek részére szól a készlet erejéig!
Liratkozás erről a hírlevélről
    5  6  7  8  9     

TOVÁBBI KÉRDÉSEK


Amennyiben további kérdése van, melyre nem kapott választ a Gyakori kérdések vagy a Jogszabályok menüpontban, kérjük, írja meg nekünk, vagy hívjon bennünket és igyekszünk mielőbb megválaszolni.

EGYÜTTMŰKÖDÉSA DIMSZ Email Marketing Tagozata üdvözli a Tisztelt Vásárló Program létrejöttét és tagjai magukra nézve kötelezőnek tekintik a program alapelveit, vállalva, hogy tevékenységüket ezen elvek mentén folytatják.

HÍRLEVÉL


Amennyiben szeretne további tájékoztatást kapni a Tisztelt Vásárló Programról, kérjük, iratkozzon fel hírlevelünkre.


Tájékoztatjuk, hogy adatait kizárólag abból a célból kezeljük, hogy hírlevelünket elküldjünk az Ön részére. Az adatok kezelője a Direkt és Interaktív Marketing Szövetség. (1138 Budapest, Madarász Viktor út 47-49. 5. em.). Bármikor kérhet tájékoztatást a személyes adatai kezeléséről, vagy kérheti azok törölését, helyesbítését az alábbi címeken: 1138 Budapest, Madarász Viktor út 47-49. 5. emelet címen vagy a benko.livia[kukac]dimsz.hu e-mail címen. Az adatok feldolgozását a Multicom Contact Kft. (Cím: H-1121 Budapest, Zsigmondy Vilmos u. 8/b.) végzi.

Kérdése van?


SPAM bejelentés
Nevem:
Email címem:
Tájékoztatjuk, hogy elküldött üzenetét és megadott adatait kizárólag abból a célból kezeljük, hogy üzenetét meg tudjuk válaszolni a későbbiek folyamán. Az adatok kezelője a Direkt és Interaktív Marketing Szövetség. (1138 Budapest, Madarász Viktor út 47-49. 5. em.). Bármikor kérhet tájékoztatást a személyes adatai kezeléséről, vagy kérheti azok törölését, helyesbítését az alábbi címeken: 1138 Budapest, Madarász Viktor út 47-49. 5. emelet címen vagy a belai.krisztina@dimsz.hu e-mail címen. Az adatok feldolgozását a Multicom Contact Kft. (Cím: H-1121 Budapest, Zsigmondy Vilmos u. 8/b.) végzi.

TÁMOGATÓK:


ALAPÍTÓK:


EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREK:


MÉDIA PARTNEREK:


HATÓSÁGI PARTNEREK, EGYÜTTMŰKÖDŐ SZAKMAI SZERVEZETEK:

BÖNGÉSSZEN A CÍMKÉK KÖZÖTT!

  GVH  adathalász  adatkezelés  adatvédelem  bírság  bűntetés  csalás  csalók  direkt és interaktív marketing szövetség  facebook  fogyasztó  nyereményjáték  online vásárlás  promóció  spam  személyes adatok  tisztelt vásárló program  webshop  átverés 

Minden jog fenntartva! 2013 Tisztelt Vásárló Program

Köszönjük a Webrának az oldal elkészítésében
és üzemeltetésében nyújtott támogatását.